Ads 468x60px

Friday, February 3, 2012

Lojra me makina me luftePerdor mousin per te levizur dhe me kliko (mbaje shtypur) per te qelluar. Qello makinat e gjelbra per te shtuar fuqine e armes. hapi 1 - Kliko mbi NEW GAME
hapi 2 - PLAY
hapi 3 - PLAY


Instructions: Use you mouse to move, and right click to fire. Fire upon the green vehicles to strengthen the fire arm.

No comments:

Post a Comment