Ads 468x60px

Friday, February 3, 2012

Lojra me formula 1Instruksionet:
hapi 1 - Kliko mbi NEW GAME
hapi 2 - Zgjidh "Championship" per gara ose nje nga 2 opcionet e tjera.
hapi 3 - Perdorur butonat me shigjeta te kuqe per te zgjedhur makinen
hapi 4 - Shtyp PLAY
Per te levizur perdor butonat me shigjeta te tastiera dhe "SPACE bar" per te shtuar shpejtesine.


Instructions:
step 1 - Click on "New Game"
step 2 - Select one option, for example "championship".
step 3 - Select your favourite car
step 4 - Click on PLAY

To move use your arrow keys and press "space bar" to speed up.

1 comment:

Post a Comment