Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, February 3, 2012

Lojra me formula 1Instruksionet:
hapi 1 - Kliko mbi NEW GAME
hapi 2 - Zgjidh "Championship" per gara ose nje nga 2 opcionet e tjera.
hapi 3 - Perdorur butonat me shigjeta te kuqe per te zgjedhur makinen
hapi 4 - Shtyp PLAY
Per te levizur perdor butonat me shigjeta te tastiera dhe "SPACE bar" per te shtuar shpejtesine.


Instructions:
step 1 - Click on "New Game"
step 2 - Select one option, for example "championship".
step 3 - Select your favourite car
step 4 - Click on PLAY

To move use your arrow keys and press "space bar" to speed up.

Lojra me makina me luftePerdor mousin per te levizur dhe me kliko (mbaje shtypur) per te qelluar. Qello makinat e gjelbra per te shtuar fuqine e armes. hapi 1 - Kliko mbi NEW GAME
hapi 2 - PLAY
hapi 3 - PLAY


Instructions: Use you mouse to move, and right click to fire. Fire upon the green vehicles to strengthen the fire arm.