Ads 468x60px

Friday, January 27, 2012

Lojra me parkimIntruksionet e lojes:
Hapi 1 - Kliko mbi PLAY te asfalti
Hapi 2 - Zgjidh nivelin 1 (nivelet e tjera zhbllokohen pasi keni kaluar nivelin 1)
Hapi 3 - Duke levizur me butonat shigjeta te tastieres mund te levizni makinen tuaj. Duhet ta nxirrni makinen na vendi ku eshte deri ne fund dhe me pas ta parkoni atje ku duken vijat e bardha per parkim.

Instructions:
Step 1 - Click on PLAY (found at the road)
Step 2 - Select level 1 (the other levels can be unblocked after you finish level 1)
Step 3 - use the arrow keys to move the car until you find the spot to park it (white dashes).

No comments:

Post a Comment