Ads 468x60px

Friday, January 27, 2012

Lojra me makina te shpejta
Instruksionet:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda.
Hapi 2 - Kliko te simboli i makines qe ndodhet poshte djathtas.
Hapi 3 - Fillon loja. Per te levizur perdor shigjetat te tastiera.

Objektivi i lojes: Ti duhet te kapesh H qe dalin ne rruge dhe duhet ti zhmangesh objekteve qe hidhen nga makina para. Mos rri pas makines qeke para, mundohu ta shmangesh.

Instuctions:
Step 1 - Wait for the game to load, it would take 5 seconds.
Step 2 - Clik on the symbol of the car, found at the right corner down, to start the game.
Step 3 - Use the arrow keys to move.

Game objective: You should collect the H symbols found on the road. You should avoid the objects (such as wood) thrown by the car in front of you.

No comments:

Post a Comment