Ads 468x60px

Friday, January 27, 2012

Lojra me makina me gara
Hapi 1 - Prit sa te ngrakohet loja, 10 sekonda.
Hapi 2 - Kliko ne "QUICK RACE" dhe me pas START.
ose si alternative mund te zgjidhni TOURNAMENT.
Per te levizur perdorni butonat me shigjeta te tastiera.
Butoni C sherben per NITRO (i shton shpejtesine), kurse butoni P sherben per te ndalur lojen.


Instructions:
Step 1 - Wait for the game to load, about 10 seconds.
Step 2 - Click on "options" to select the keyboard' keys you want to use.
Step 3 - Choose Quick Race or Tournament, then select the races, then click on "Start Race".

No comments:

Post a Comment