Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, January 27, 2012

Lojra me makina futuristikeInstruksionet:
Hapi 1 - Shtyp butonin me trekendeshin ne anen e djathte poshte.
Hapi 2 - Shtype perseri
Hapi 3 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur.


Instructions:
Step 1 - Click on the triangle on the bottom right side.
Step 2 - Click it again.
Step 3 - Use the arrow keys to move.

Lojra me parkimIntruksionet e lojes:
Hapi 1 - Kliko mbi PLAY te asfalti
Hapi 2 - Zgjidh nivelin 1 (nivelet e tjera zhbllokohen pasi keni kaluar nivelin 1)
Hapi 3 - Duke levizur me butonat shigjeta te tastieres mund te levizni makinen tuaj. Duhet ta nxirrni makinen na vendi ku eshte deri ne fund dhe me pas ta parkoni atje ku duken vijat e bardha per parkim.

Instructions:
Step 1 - Click on PLAY (found at the road)
Step 2 - Select level 1 (the other levels can be unblocked after you finish level 1)
Step 3 - use the arrow keys to move the car until you find the spot to park it (white dashes).

Gara me makinaHapi 1 - Shtyp PLAY
Hapi 2 - Shkruani emrin tuaj aty ku thote "Enter your name".
Hapi 3 - Shtyp PLAY
Tani mund te levizni duke perdorur butonat me shigjeta te tastiera juaj.

Instructions
Step 1 - Clik on PLAY
Step 2 - Just write your name
Step 3 - Hit PLAY again
Use the arrow keys to move left, right, forwards or back.

Lojra me makina SHUME te shpejta.Instruksionet

Hapi 1 - Shtyp START.
Hapi 2 - Perdor butonat me shigjeta te tastiera per te levizur majtas ose djathtas.

Objektivi i lojes eshte qe te beni me pak se 3 perplasje. Kujdes se makina ka shpejtesi shume te madhe, nese nuk ja dilni dot me mire luani ndonje loje tjeter :)

Instructions:

Step 1 - Click on Start
Step 2 - Use the arrow keys to move left or right. The aim is not to crash till the end.

Lojra me makina me gara
Hapi 1 - Prit sa te ngrakohet loja, 10 sekonda.
Hapi 2 - Kliko ne "QUICK RACE" dhe me pas START.
ose si alternative mund te zgjidhni TOURNAMENT.
Per te levizur perdorni butonat me shigjeta te tastiera.
Butoni C sherben per NITRO (i shton shpejtesine), kurse butoni P sherben per te ndalur lojen.


Instructions:
Step 1 - Wait for the game to load, about 10 seconds.
Step 2 - Click on "options" to select the keyboard' keys you want to use.
Step 3 - Choose Quick Race or Tournament, then select the races, then click on "Start Race".

Lojra me makina te shpejta
Instruksionet:
Hapi 1 - Prit sa te ngarkohet loja, 5 sekonda.
Hapi 2 - Kliko te simboli i makines qe ndodhet poshte djathtas.
Hapi 3 - Fillon loja. Per te levizur perdor shigjetat te tastiera.

Objektivi i lojes: Ti duhet te kapesh H qe dalin ne rruge dhe duhet ti zhmangesh objekteve qe hidhen nga makina para. Mos rri pas makines qeke para, mundohu ta shmangesh.

Instuctions:
Step 1 - Wait for the game to load, it would take 5 seconds.
Step 2 - Clik on the symbol of the car, found at the right corner down, to start the game.
Step 3 - Use the arrow keys to move.

Game objective: You should collect the H symbols found on the road. You should avoid the objects (such as wood) thrown by the car in front of you.

Thursday, January 26, 2012

Lojra me parking

Meso se si te parkosh makinen.Intruksionet e lojes.
Hapi 1 - Shtyp START GAME
Hapi 2 - Kliko mbi "PRESS SPACE TO CONTINUE".
Levizjet i ke me poshte.


The game is easy, use arrow keys to move the car or turn the wheels.